Iro : Μια διανομή Linux για την ψηφιακή δημιουργία

Αν ασχολείστε με το ψηφιακό σχέδιο και την ψηφιακή δημιουργία, υπάρχει και μια εξειδικευμένη διανομή linux και για εσάς:  Η Iro  (http://www.iroos.net/ ) έχει μια πληθώρα εργαλείων ελεύθερου λογισμικού για να την δοκιμάσετε και να εργαστείτε.

Μερικές από τις κατηγορίες εφαρμογών ψηφιακής δημιουργίας που είναι διαθέσιμες με την διανομή:

Painting, vectors, Image editing…

 

 

3D, COMPOSITING AND VIDEO

Με το Blender, έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο δημιουργίας  και παραγωγής 3D.
Για αυτόνομο compositing,  το Natron σας προσφέρει τυποποιημένα χαρακτηριστικές λειτουργίες, όπως το chroma key, rotoscoping, tracking ή natural matting..
Μπορείτε να κ
αταγράψετε το time-lapse του έργου σας χρησιμοποιώντας το  Simple Screen Recorder, να το επεξεργαστείτε με  το OpenShot και να τη μοιραστείτε με τον κόσμο ή απλά να την ανεβάσετε απευθείας στο youtube με το Open Broadcaster Software.

Μερικά από τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα για 3D, Compositing και Βίντεο

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Επειδή δεν υπάρχει λειτουργικό σύστημα  χρήσιμο χωρίς τη δυνατότητα  βασικών καθημερινών εργασιών, η Iro διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία για την περιήγηση στο διαδίκτυο,  ττην αναπαραγωγή πολυμέσων, την εργασία με αρχεία γραφείου, την οργάνωση των φωτογραφιών σας σας ή τα βίντεο της κάμερας σας.
Και φυσικά, ως μια διανομή φιλική προς τους καλλιτέχνες, με την Iro , η ανίχνευση Graphics tablet και η διαμόρφωση τους είναι εξαιρετικά απλή.

Μερικά από τις εφαρμογές και εργαλεία γραφείου που είναι διαθέσιμα:


Δείτε περισσότερα και κατεβάστε την διανομή από την ιστοσελίδα της διανομής

 

Γλώσσα:

Pkst Γράφτηκε από: